Tarieven & Referenties

Vraag voor meer informatie vrijblijvend een offerte aan.

Referenties

Als ik aan de jarenlange trouwe samenwerking met Sjannie denk, denk ik aan een secure tekstschrijfster. Niet alleen ‘oog voor uw tekst’ maar ook ‘oor naar de verhalen’. Sjannie is een betrokken, gedreven en inspirerende vakvrouw. Ze verplaatst zich in de doelgroep(en) en spitst daar de teksten op toe. Dankzij haar doelgerichtheid en het snelle schakelen, waarbij ze rekening houdt met ieders wensen, heb ik altijd vertrouwen in het eindresultaat. Goede communicatie en taal hangen nauw samen. Sjannie zorgt ervoor dat de teksten lekker lopen en heeft gevoel voor haar vak en het doel dat wij met de teksten voor ogen hebben.
Ik heb ontzettend veel vertrouwen in de opdrachten die er nog komen gaan en beveel het tekstbureau van Sjannie dan ook van harte bij u aan.

Floor van Amstel
Communicatie & PR Het Hooghuis

www.hethooghuis.nl

Kijk voor de nieuwste editie van Het Hooghuis Magazine op:     
https://issuu.com/hethooghuis/docs/hooghuismagazine_issuu_hr
(Tekstredactie door Sjannie van Tuijl)

 

Sjannie, het is altijd prettig om met je samen te werken om mijn teksten goed en in correct Nederlands op papier te krijgen. Je kunt luisteren ‘achter’ de woorden die gezegd worden, zodat de essentie van het verhaal goed op papier komt. Mijn hartelijke dank daarvoor. Mede door deze professionele kijk op tekst, kom ik bij nieuwe projecten weer bij je aankloppen.
Gerry van Herpen
Docent babymassage, ouderschapscoach en alternatief therapeut
www.gerryvanherpen.nl

 

Zakelijke tekst wordt minutieus afgestemd op de lezer en daardoor zijn haar teksten gemakkelijk en met plezier te lezen.
Ward van Hoeckel
Award Communications
www.awardcommunications.nl

 

Haar bedrijfsnaam doet haar werk eer aan. Ze heeft letterlijk oog voor uw tekst. De teksten die Sjannie voor mij heeft geschreven en ook de teksten die ze heeft geredigeerd, stralen kracht uit.
Sjannie levert perfect werk en de service is perfect. 
Tilly Staassen
Balans in top en teen
www.balansintopenteen.nl

 

Het is prettig samen te werken met Sjannie. Ze neemt de tijd om goed naar je wensen te luisteren. Ze houdt rekening met zaken die je echt duidelijk in de door haar te maken tekst terug wilt zien. Bij het schrijven van teksten over het TBL voor Het Hooghuis Magazine, wilde ze eerst ook goed op de hoogte zijn van het soort school het TBL is, wat voor sfeer er heerst, wat er allemaal te doen is op school, etc. Dat is prettig, iemand die zich inleeft in het onderwerp.
Vervolgens wordt de tekst gemaakt en krijg je alles ter inzage en kun je nog wijzigingen c.q. aanvullingen doorgeven, die vervolgens in rap tempo verwerkt worden.
Werken met Sjannie vindt plaats in een vriendelijke, open sfeer waarbij zij zich zeer klantgericht opstelt. 
Ine Smit
Titus Brandsmalyceum (TBL)
Hoofd PR
www.hethooghuis.nl/tbl